Shanta Yoga fa poble!

Des de Shanta Yoga Manacor estam molt il·lusionades en participar de la fira del nostre poble. Ho farem amb una paradeta a l’Avinguda Baix Des Cos, travessia carrer de l’Amor.

Hi haurà un espai preparat per fer classes de Yoga per a què la gent pugui provar i experimentar la pràctica (activitat gratuïta). Vos convidam a què participeu en alguna de les classes que es detallen en el cartell d’aquesta entrada. Si voleu reservar plaça, ho podeu fer dies abans de la fira o el mateix diumenge.

També vendrem productes d’alimentació ecològics que des de fa dos mesos hem incorporat al centre de Yoga, que ara és també una Healthy Shop o tenda saludable 🙂

D’altra banda, tendrem la col·laboració de I AM BIO, que ens refrescarà amb batuts saludables acabats de fer amb verdura i fruita fresca.

Per últim, farem un sorteig molt especial. Només heu de venir, escriure el vostre nom i deixar-lo a la bústia que tendrem. A les 19:30h, en directe per Instagram (@shantayoga), sortejarem 3 coses:

  1.  El primer premi és 1 mes de classes de Yoga de qualsevol tipus i a qualsevol horari.
  2. El segon premi és 1 plaça al proper taller que farà I AM BIO, de batuts saludables i «smoothie bowls», de dia 9 de juny.
  3. El tercer premi és una classe per a 2 persones de Yoga damunt la tabla de sup, a dins la mar, a la Colònia de Sant Jordi.

Totes les activitats estàn obertes a alumnes del centre i a no alumnes.

Ens encantarà que ens visiteu!

Vos esperam a Manacor!